top of page

Een uitstraling die helemaal bij u past

Bent u klaar om werk te maken van een opmerkelijke uitstraling? Wilt u uw buitenkant extra vitaminen geven en ervaren welke innerlijke dynamiek dit veroorzaakt? Uw look naar een hoger niveau tillen en er elke dag fantastisch uit zien ? Dan is deze uitstralingsboost een waardevolle ervaring voor u.

We gaan naar de kern en analyseren uw huidige uitstraling. Hoe ver staat u nu en waar wil u heen ? Een waardevol advies begint met het achterhalen waarom iemand iets doet en graag een transformatie wil ondergaan. Wat is uw verhaal achter de gewenste verandering ? Een nieuwe doorstart maken op professioneel vlak ? Een moeilijke emotionele periode afsluiten en nieuwe energie vinden ?

Daarna brengen we in kaart welke kwaliteiten u bijzonder maken en hoe u deze zelfzeker en natuurlijk kan uitdragen. We stappen in de actie met een diepgaande kleurencoaching en restyling. Zo weet u precies welke kleuren, kleurcombinaties en kleding u in uw kracht zetten. Meer nog: u zal dit meteen zelf kunnen ervaren én toepassen. Afsluiten doen we met een personal shopping om u meteen de 'look & feel' van uw hernieuwde uitstraling te laten beleven. Deze dag is een intensieve ervaring waarbij alles in het teken staat van uw zichtbaar succes, met aandacht voor alle facetten van uw uitstraling.

De 'P' van Persoonlijkheid

Mensen besteden veel tijd en geld aan een representatief interieur, een degelijke opleiding, een mooi logo en naamkaartje, maar de 'P' van Persoonlijke Uitstraling zien ze vaak over het hoofd. Jammer, want uw uiterlijk is helemaal geen oppervlakkig en arbitrair gegeven. Wie zich goed in zijn vel voelt en stevig in zijn schoenen staat, straalt dit immers ook uit. En wat u uitstraalt, trekt u aan.

Van harte welkom om te komen herbronnen en uw uitstraling een diepgaande oppepper te geven. Een volledige dag in het teken van uw kernwaarden, kwaliteiten en expressie. Individueel, betrokken en met een vertrouwelijke, diepgaande en discrete aanpak.

U krijgt heel veel duidelijke en persoonlijke informatie, maar we stappen vooral in de actie. U ziet, voelt, beleeft wat een nieuwe look met u doet. Met de inzichten die u die dag meekrijgt, kan u nadien daadwerkelijk aan de slag. Alle facetten van uw authentieke uitstraling worden beschreven in een makkelijk bruikbaar naslagwerk. Zo hebt u zelf de kennis en tools in handen om elke dag een look met impact te creëren.

De uitstralingsboost is geschikt voor:

  • Dames en heren voor wie uitstraling een belangrijke succesfactor vormt: zaakvoerders, ondernemers,verkopers, coaches, leerkrachten
  • Wie zichzelf innerlijk wil versterken, meer verbinding met anderen wil creëren en meer zelfvertrouwen uitdragen, met een look die het gemiddelde overstijgt
  • Dames en heren die behoefte hebben aan extra vitaminen voor hun uitstraling om een nieuwe doorstart te maken, professioneel of relationeel

Wat mag u verwachten?

  • Een sterke en authentieke re-looking waar u blij van wordt en die u zelf elke dag kan realiseren
  • Een uitstraling die past bij uw intuïtie, waarden, sociale context, beroep én budget
  • Na deze sessie weet u zelf precies welke kleuren en kledingstukken uw look naar een hoger niveau tillen.
  • Gezonde lunch inclusief
  • Voor dames: individuele sessie make-up die uw uitstraling versterkt
  • Nieuwe kleding kopen die perfect past bij uw hernieuwde uitstraling tijdens een sessie personal shopping
  • Gepersonaliseerd naslagwerk waarin uw handvatten naar een authentieke uitstraling

Investering

Omdat de P van Prijs ook belangrijk is...transparant en duidelijk

Uitstralingsboost: 280 euro BTW inclusief (7 u of 2 x 3,5 u)


Tijdsvoorstel

1 dag van 7 uur of spreiding over 2 dagdelen van telkens 3,5 uur


Wil u graag meer weten over deze uitstralingsboost ? Uw persoonlijke dag reserveren? Vul hieronder uw gegevens in en ik neem snel contact met u op.

Naam*

E-mailadres*

telefoon*

Eventuele voorkeur datum (of 2 dagdelen )

Ik heb de volgende vraag, suggestie, opmerking

bottom of page