top of page

Kleurrijk thuiskomen biedt rust, duidelijkheid en zelfvertrouwen

Durf jij kleur te bekennen?

Laat jij al helder en harmonieus zien waar jij voor staat, wat jou motiveert, wat jou inspireert?

Hoe mooi is het als jij aan de buitenkant kan weerspiegelen wat er aan de binnenkant leeft? Als jij trefzeker- zichtbaar én voelbaar- uitdraagt waar jouw grootste kwaliteiten liggen en wat jouw drijfveren zijn.


Met het Powerkleuren Systeem beLEEF jij een kleurenanalyse van de binnenkant.

Dit is het eerste en enige systeem dat er voor zorgt dat je jouw grootste kwaliteiten leert kennen én die tegelijk vertaalt in de kleuren die daarbij passen en die je daadwerkelijk kan gaan dragen. Iedereen begrijpt en voelt de kracht en de energie van kleuren, dus het is zeer waardevol om heel bewust met kleur te laten zien waar je voor staat en wat je voor anderen kan betekenen.


Door doelbewust te kiezen voor de Powerkleuren op maat van jouw energie, drijfveren en kwaliteiten

-word jij stevig en opmerkelijk zichtbaar in je kracht.

-put jij energie uit de ondersteunende bevestiging die jouw zielskleuren jou bieden. Dit geeft jou rust, duidelijkheid en zelfvertrouwen.


Jouw Powerkleuren vertellen je

-wanneer jij het meest 'in je element' bent, welke unieke kwaliteiten jij automatisch -en dus moeiteloos- inzet om te reageren op gebeurtenissen en op anderen (vuur, water, aarde of lucht)

-welke energieën jou sturen in het leven. Deze drijfveren worden helder en concreet vertaald naar de energie van een kleurgroep (rood, paars, turquoise,blauw,...)


De kleuren die jij kiest en draagt, vertellen zodoende een boeiend verhaal. Een verhaal dat helemaal 'klopt' als jij resoluut kiest voor jouw unieke Powerkleuren, een verhaal dat authentiek is als er oprechte harmonie is tussen je 'binnenkant' en je 'buitenkant'. Zo maak jij een mooie verbinding tussen je spiegelbeeld en je zelfbeeld en ga je dat zelfvertrouwen ook uitstralen.


Mijn persoonlijke nummer 1 Powerkleur is MINT, een lichte variant van TURQUOISE.

Deze kleur symboliseert de kwaliteiten van een 'verfrissende smaakmaker' en situeert zich in het element LUCHT. Ik ben inderdaad het meest in mijn element wanneer ik overzicht kan hebben, verbindingen kan creëren, harmonieus ruimte kan geven aan duidelijke en doelgerichte communicatie. Op deze manier inspireer ik anderen naar een mooier en bewuster leven. TURQUOISE als kleurgroep reflecteert mijn innerlijke drijfveren. Ik word bewogen door creativiteit en inspiratie, word helemaal blij als ik anderen kan inspireren en motiveren naar een duidelijke richting en houvast. Mat MINT ben ik dus helemaal in mijn element en draag ik mijn passie uit.


Wil jij ook graag jouw persoonlijke Powerkleur ontdekken en die gaan inzetten?

Ik ben er om deze samen met jou te ontdekken en begeleid je met een stappenplan om deze concreet toe te passen, in harmonie met de kleuren, kleureigenschappen en kleurencombinaties die matchen met jouw uiterlijke harmonie.


2 verdiepende sessies voor 169 €.

Je ontvangt jouw persoonlijk Powerkleur Rapport (20 blz) dat wordt opgemaakt op basis van de Powertest. De Powertest werd ontwikkeld door een samenwerkingsverband tussen Nederlandse kleurpsychologen en bedrijfspsychologen en heeft de voorbije 3 jaar zijn efficiëntie al bewezen. Daarnaast ontvang je 9 kleurenfiches op maat voor het direct en praktisch inzetten van jouw Powerkleur. Zodat je je krachtkleur ook werkelijk kunt aantrekken en leven.


Voor ondernemers bieden jouw Powerkleuren een verruimd inzicht in hoe jij je grootste kracht inzet voor de groei van je bedrijf. Met de Powerkleuren kies je resoluut voor een authentieke personal branding die klanten trekt.

Sessie 1

 Intakegesprek

Hoe kan jouw persoonlijke Powerkleur jou helpen?

Bespreken en maken van de Powertest

Sessie 2

Bespreking van jouw Power Rapport

Welke kleur zet jou volledig in je kracht en laat je je in je element voelen?

Hoe zet je deze kleur in en hoe combineer je deze met je andere topkleuren?

Verbinding tussen de kleuren van je binnenkant en van je buitenkant.

Wat deelnemers mij vertellen

'Mijn Powerkleur is 'lavendel', bleek uit de Powertest. Nu is dit soort paars al sinds mijn kindertijd een van mijn lievelingskleuren. Maar door mijn werk in de banksector is het een kleur die ik de afgelopen jaren niet veel meer droeg. Ik dacht, ten onrechte blijkt nu, dat het geen 'professionele en zakelijke' kleur was. Maar door te weten en zelf daadwerkelijk te voelen dat deze kleur mijn toewijding en zachthartigheid heel duidelijk laat zien, ook en zelfs vooral op mijn werk, ga ik ze vanaf nu zeker weer meer dragen. Met veel plezier. Ik heb door de kleuren gezien wat mijn grootste kwaliteiten (en ook mijn valkuilen, allergieën en uitdagingen) zijn en voel echt aan hoe ik dit in kleuren kan vertalen. Voor mij weerspiegelen die kleuren ook echt de energie die erin vervat zit. Ik heb veel over mezelf geleerd en bevestigd gezien, zwart op wit, en weet nu ook heel goed waarom sommige dingen me heel goed afgaan en waarom ik tegen bepaalde uitdagingen en situaties keer op keer weer aanloop.

Ik heb me vorige week een mooie sjaal gekocht in lavendel met accenten van crèmegeel en zacht olijfgroen en ik voel dat dit helemaal klopt. Het mooiste compliment kreeg ik van mijn zoon, die me zei dat dit 'echt helemaal een kleur voor mij' was. Dan voel je dat het echt ook zichtbaar is voor anderen, en dat is fijn. Een lavendelpaars broekpak gaat het niet worden, maar ik voel dat het zeker mijn absolute topkleur is voor accessoires, die helemaal mijn inspirerende en zachte aanpak laat zien. Het lezen van het Powertupe rapport voelde als thuiskomen, zwart op wit lezen wat mijn grootste kwaliteiten zijn. En dat ik daar ook echt met aan de slag kan en die kleuren ook kan gaan dragen, vind ik een hele grote troef.'

Catherine D.S., Customer Service Representative

Naam*

E-mailadres*

Wie ben je? Beschrijf jezelf indien je wil in 3 krachtige woorden*

bottom of page